Vitlökschampinjoner
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Bryt av fötterna på svampen
- Mixa svampfötterna grovt i en mixer
- Häll över de mixade svampfötterna i en bunke
- Tillsätt den hackade persiljan
- Pressa ner vitlöksklyftorna och saften från en halv citron
- Rör samman
- Klicka ner ghee
- Rör samman till en röra
- Fyll champinjonhattarna med röran, fyll dem rikligt
- Smörj en ugnssäker for med t.ex. lite kokosolja [shoppingcarticon]
- Placera de fyllda champinjonhattarna i formen
- Grädda i ugnen i 15-20 minuter tills champinjonerna fått fin färg
- Lägg upp och servera
Ät och Njut! Vitlökschampinjonerna är perfekt som Tapas eller som ett gott tillbehör till den grillade köttbiten.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]