Vindruvssorbet

Vindruvssorbet

Ingredienser

Vindruvssorbet

För 2 personer

Tillagningstid:

10 minuter*

Husgeråd

  

*Tiden i frysen är ej medräknad.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren & Kocken.

Vindruvssorbet

Varför göra det krångligt när man kan göra det enkelt. Med endast 1 ingrediens får du snabbt en läskande och god Vindruvssorbet!

Enkelt och gott med sorbet

Att göra egen sorbet är både enkelt och gott och dessutom slipper man alla tillsatser och extra socker som oftast finns i den sorbet som man kan köpa i den vanliga butiken.

En bra mixer

Det enda som är bra att ha och som underlättar när du ska göra egen sorbet hemma, förutom de ingredienser som du ska använda, är en stark och bra mixer.

När mixern är på plats, och de ingredienser du behöver, är det bara att sätta igång och göra egen sorbet.

Om du tycker om glassen Piggelin kommer du älska vår Vindruvssorbet!

Så här gör du

  • Skölj och ta bort druvorna från klasen
  • Lägg druvorna i en burk eller påse
  • Sätt in i frysen i ca 12 timmar
  • Ta ut druvorna och låt de ligga i rumstemperatur ca 30 minuter
  • Lägg ner dem i en kraftig mixer och mixa till en slät sorbet

Ös upp och servera direkt!

Enkel Vindruvssorbet

Mer sorbet och glass

Vill du ha mer? Här i Paleoskafferiet hittar du många härliga recept på sorbet och glass och vi kan rekommendera:

Tid att njuta!

PS: husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

Paleo utan tillsatser sockerfri sockerfritt glutenfri hemmagjord enkel sommar nyttig svalkande