Varm Choklad

Häller upp varm choklad från en termos i träkåsor

Ingredienser

Varm Choklad

För 2 personer

5 dl   
2 msk   
2 msk   
0,5 tsk   

Gör din egen Mandelmjölk eller köp en bra sort i din butik, länk till mandelmjölk finns här ovan i ingredienslistan

Du kan även använda någon annan sorts nötmjölk om du önskar

Husgeråd

  
  
  
  

Allergiinformation: Receptet innehåller nötmjölk.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Glimja, Bodystore och Bagaren & Kocken.

Varm Choklad

Att få värma sig med en kopp Varm Choklad en kall vinterdag vid skidspåret, en underbar dag i vårsolen, vid sin picknick eller bara en mysig morgon är något man kan längta efter.

Så Njut du också av en god Varm Choklad.

Så här gör du

  • Mät upp mandelmjölken och häll ner i en kastrull
  • Sätt kastrullen på spisen på medelvärme
  • Tillsätt honung, raw kakao och äkta vaniljpulver och vispa samman
  • Vispa under uppvärmningen tills allt blandats väl
  • Värm chokladen till önskad värme

Köp mandelmjölk
Häll upp i kopp och Njut direkt eller häll chokladen på termos och ge dig ut på en picknick eller en härlig promenad med ryggsäcken på ryggen och värm dig med lite god choklad längs vägen.

Paleo så gott och så enkelt!

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Glimja, Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Signaturbild på Jenny & Magnus

Paleo paleorecept recept paleoblogg paleosverige sverige rå mat matblogg recept rawcacao varmchoklad cacao chokladdricka chocklad