Ugnsrostad vitkål

Ingredienser

Ugnsrostad vitkål

För 4 personer

1st   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

Husgeråd

  

Ugnsrostad vitkål

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Dela och skär vitkålen i ca 1 cm tjocka skivor
  • Ringla olivolja på en djup plåt
  • Lägg ut skivorna över plåten
  • Ringla på rikligt med olivolja
  • Strö över havssalt
  • Ugnsrosta vitkålen i övre delen av ugnen i ca 50 minuter
  • Vitkålen är klar när den är mjuk och fått bra med färg

Ugnsrostad vitkål 1
 
Ät och Njut tillsammans med t.ex vår Köttfärspanna, en god köttbit, kyckling eller fisk.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept paleosverige paleoblogg paleokost Sverige matblogg
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]