Tigerkaka
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Vispa ägg och kokossocker pösigt i en bunke
- Smält kokosoljan och rör ner i smeten
- Blanda alla torra ingredienserna utan raw kakao i en skål
- Rör ner i smeten
- Häll över ca 1/3 av smeten i en annan bunke och rör ner raw kakao
- Smörj kakformen med kokosolja
- Häll den ljusa smeten i formen
- Fördela kakaosmeten som en sträng mitt i kakan
- Dra med en kniv eller gaffel över kakaosmeten så det blir ett mönster, tryck ner långt i smeten
- Grädda kakan i ca 30 minuter till den känns torr på provtickan
- Låt den svalna något innan du vänder upp den
Ät och njut av härlig Tigerkaka till kaffe eller te.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus kaka baka Paleo recept
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Glimja, Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken