Supersnabb Bärsylt
Så här gör du
- Häll bären (hallon, blåbär eller en blandning av dessa) i en liten kastrull
- Sätt bären på spisen (om du använder frusna bär, låt de tina på medelvärme)
- Rör om då och då
- När bären börjat koka så låt dem koka en stund så att en del av bärsaften avdunstar och sylten tjocknar något (10-15 minuter, sylten tjocknar ytterligare lite när den svalnat)
- Rör då och då
- Häll upp sylten på en burk och låt den svalna
- Förvara sylten i kylskåp
- Håller ca 1 vecka
Ät och Njut av underbar och naturlig Bärsylt. Använd den gärna till våra Busenkla Bananplättar.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Cervera
bär sylt Paleo paleorecept recept paleosverige sverige