Strömmingslåda med dijonsenap och tomatsås
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Klipp bort ryggfenan på strömmingsfiléerna
- Lägg upp filéerna med skinnsidan nedåt
- Bred på dijonsenap
- Salta och peppra
- Strö över hackad dill
- Rulla ihop och lägg i en ugnsform smord med kokosolja
- Vispa ihop kokosmjölk och finkrossade tomater i en bunke
- Häll blandningen över Strömmingen
- Strö på hyvlad mandel
- Grädda Strömmingslådan mitt i ugnen i ca 40 minuter
Ät och njut din Strömmingslåda tillsammans med t.ex. blomkålsris, nykokta grönsaker eller varför inte broccolimos och en härlig sallad.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo fisk recept paleorecept matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon]