Strikt Paleoräkpaj
Så här gör du
Pajdeg
- Sätt ugnen på 175 grader
- Mixa mandelmjöl och de skalade sesamfröna i en mixer
- Tillsätt de övriga ingredienserna och mixa till en deg
- Tryck ut degen i en pajform och nagga med en gaffel
- Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter tills det fått lite färg
Fyllning
- Skala och skiva de kokta äggen
- Täck botten av pajskalet med äggen
- Fördela de skalade räkorna över äggen
Äggstanning
- Vispa samman ägg, kokosmjölk, dijonsenap och dill i en bunke
- Häll äggstanningen över äggen och räkorna
- Grädda Räkpajen mitt i ugnen i ca 25 minuter tills äggstanningen stelnat
- Dekorera med lite färsk dill vid servering
Ät och Njut tillsammans med en stor och härlig sallad!
Låt dig även inspireras av andra goda pajer som du hittar här i Paleoskafferiet.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus recept Paleo räkpaj glutenfri mjölkfri paleoblogg matblogg Sverige paleorecept
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]