Snabb pumpaskål

Ingredienser

Snabb pumpaskål

För 2 personer

Tillagninsgtid:

20 minuter

300 g   
1 tsk   
1 tsk   
1 nypa   
70 g   
1 msk   

Ghee, animaliskt fett eller kokosolja att steka i.

Eventuell topping

Efter tycke & smak   

Vid AIP uteslut mandel.

Husgeråd

Allergiinformation: Receptet innehåller mandel (kan uteslutas).

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Cervera.

Snabb pumpaskål

Snabbt, enkelt, gott och näringsrikt. Denna pumpaskål passar fint till frukost (blir en härligt solgul morgon), mellanmål eller som en lättlunch.

Så här gör du

  • Skala och dela pumpan i mindre bitar
  • Skala och riv ingefära fint
  • Stek pumpan i lite (t.ex.) ghee på hög värme i ca 5 minuter
  • Häll på den rivna ingefäran, gurkmejan och salt
  • Stek samman ytterligare någon minut
  • Häll över bladspenaten och stek samman tills spenaten mjuknat
  • Pressa över citronen och rör om
  • Nu är det klart att servera

Häll upp i skålar, toppa med lite mandel och Njut!

Paleo så gott och så enkelt

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Cervera

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

pumpa aip Paleo paleofrukost paleorecept