Pyttipanna Paleostyle
Så här gör du
- Skala och tärna rödlöken, sötpotatisen, palsternackorna och morötterna i önskad storlek
- Dela champinjonerna och broccolin i mindre bitar
- Råstek i t.ex. ghee [shoppingcarticon] i en stor panna med höga kanter eller i en stekgryta
- Stek i ca 30 minuter tills ingredienserna börjar kännas mjuka
- Dela och tärna karré kotletterna (eller vilka rester du kan tänkas ha) och vänd ner i pytten
- Krydda med Rotfruktskryddan eller andra favoritkryddor
- Smaka av med havssalt/ himalayasalt och Grovmalen svartpeppar
- Låt steka ihop någon minut
Nu är din Pyttipanna klar. Dekorera med persilja och servera tillsammans med Pocherat ägg.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus recept Paleo
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]