Pulled Beef
Så här gör du
- Ta fram lergrytan och lägg den i blöt i vatten cirka 15 minuter före användning (om du använder dig av lergryta)
- Skala löken och morötterna och dela i stora bitar
- Skala och krossa vitlöken
- Lägg löken, morötterna och vitlöken i lergrytan
- Lägg på hälften av de färska kryddorna
- Häll på vattnet eller benbuljongen om du väljer det
- Krydda nötköttet och lägg ner i grytan
- Lägg på resten av de färska kryddorna
- Lägg på locket och sätt in lergrytan i en kall ugn (behöver inte vara kall om du använder stekgryta)
- Sätt ugnen på 100 grader
- Om du använder en Crock-Pot så sätt den på ”låg”
- Låt köttet tillagas lååååååågsamt i 12 timmar
Njut av härlig Pulled Beef.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo långkok långsamkokare recept