Plommonspäckad fläskkarré
Plommonspäckad fläskkarré en klassisk söndagsmiddag som smakar ljuvligt.
Så här gör du
- Sätt ugnen på 125 grader
- Stick hål i köttbiten med en kniv (spetsen först) och tryck in katrinplommon runt om
- Salta och peppra köttbiten
- Stek köttet så att det blir en fin stekyta runt om
- Sätt i en ugnstermometer och ställ in hela pannan (ifall den tål ugnsvärmen, annars flytta över till en ugnsform) i ugnen
- När termometern visar en innertemperatur av 65 grader är karrén klar
- Låt karrén vila något innan du skär upp den i fina skivor
Servera gärna tillsammans med Ugnsrostade rotfrukter och lite Paleolingonsylt eller varför inte en krämig Vitlök och chilimajonnäs.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken