Panerad Fisk
Så här gör du
- Dela eventuellt filéerna i mindre portionsbitar, beroende på vilken fisk du valt att panera
- Knäck ett ägg i en djup tallrik och vispa upp lätt
- Mät upp mandelmjöl, himalayasalt/havssalt och den torkade dillen i en liten skål och blanda ihop
- Häll ut mjölblandningen på en slät tallrik
- Ta filéerna, en åt gången, och doppa först i det uppvispade ägget och vänd de sedan i mjölblandningen
- Stek den panerade fisken i ghee [shoppingcarticon] eller animaliskt fett några minuter på varje sida tills den fått fin färg
- Klart!
Ät och Njut av din Panerade Fisk tillsammans med ett gott Mos eller varför inte servera den som en Wraps i ett nybakat Stekpannebröd med en härlig Coleslaw! Så gott!!
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo Sverige Paleoblogg Paleorecept Glutenfritt
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]