Paleofocaccia
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke
- Vispa samman äggen, vattnet och olivoljan i en annan bunke och häll sedan över de torra
- Rör om till en deg
- Låt degen svälla 5 minuter
- Ringla olivolja i ugnsformen
- Klicka ut degen och platta sedan ut den till ett bröd
- Tryck med hjälp av fingret små gropar i brödet
- Ringla över olivolja
- Hacka rosmarin och strö över
- Strö över lite havssalt
- Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter tills brödet fått fin färg och känns torrt på provstickan
Låt svalna och njut. Ät Paleofocaccia tillsammans med soppan, salladen, kaffet eller som tillbehör på buffébordet.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Cervera
foccacia focaccia paleorecept recept Sverige paleosverige paleo