Morotsbröd i långpanna
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skala och riv morötterna fint
- Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke
- Vispa samman äggen och vattnet i en annan bunke
- Häll äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om till en deg
- Krama lätt ut vätskan ur morötterna och blanda ner dessa i degen
- Låt degen svälla i 5 minuter
- Smörj långpannan/ugnsform med lite olivolja eller kokosolja
- Klicka ner degen i formen
- Tryck ut degen med hjälp av händerna
- “Picka” brödet med en gaffel
- Grädda brödet i ca 20 minuter tills det fått fin färg och känns torr på provstickan
- Ta ut brödet och låt det svalna något
- Skär brödet i rutor
- Låt brödet svalna på galler
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg baka glutenfri glutenfritt
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]