Mangofylld Zucchini
Mangofylld Zucchini kan du äta som en ensam, helt vegetarisk rätt, tillsammans med en grön sallad eller som ett härligt tillbehör till köttet, kycklingen eller fisken, så gott!
Så här gör du
- Förbered och gör en omgång av vår Mango Chutney
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skölj och dela zucchinin på längden
- Gröp ur kärnorna med en sked
- Lägg zucchinin med snittytan uppåt i en ugnssäker form
- Strö över lite havssalt och förbaka i ugnen i ca 15 minuter tills den blivit något mjuk
- Ta ut zucchinin och badda den med lite hushållspapper för att avlägsna eventuell vätska
- Fyll zucchinin med Mango Chutney
- Baka mitt i ugnen i ytterligare ca 20 minuter
- Din Mangofyllda Zucchini är klar när den känns mjuk
- Vid servering klipp över lite gräslök eller salladslök
Ät och Njut!
Om du, som vi, tycker om zucchini så vill vi tipsa om vår Zucchinifärspanna och Zucchinisallad, så goda!
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleosverige paleorecept recept sverige mat paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon]