Makrillsfyllda Parmakorgar
Så här gör du
Börja med Parmakorgarna
- Sätt ugnen på 200 grader
- Klä en uppochner vänd muffinsplåt med parmaskinka för att forma korgar
- Grädda i ugnen under ca 8 minuter
- Lossa korgarna med en bordskniv lite försiktigt, de släpper lätt från formen
- Ställ korgarna åt sidan för att kallna
- Lossa makrillfilén från skinnet och rensa eventuellt från ben
- Dela den i mindre bitar och lägg i en skål
- Skala och dela äggen i mindre bitar och lägg i skålen
- Tillsätt aiolin (recept till aiolin finns här) och dillen och rör ihop till en röra
- Smaka eventuellt av med lite salt och peppar
- Fyll Parmakorgarna med Makrillsröran och dekorera med en kvist dill
Nu är dina Makrillsfyllda Parmakorgar klara att servera.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept mejerifri paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]