Majrova på hasselbacksvis
Så här gör du
- Sätt ugnen på 225 grader
- Tvätta och skala majrovorna
- Dela dem på mitten och skär snitt längs hela rovan på samma sätt som när man gör hasselbackspotatis
- Skala vitlöken och skär klyftorna i slantar
- Fördela vitlöken i skårorna på majrovan. 4-5 slantar per rova
- Smörj en ugnssäker form med olivolja
- Placera majrovorna i formen och ringla över lite olivolja
- Smaksätt med havssalt, pepparmix och de franska örterna som du strör över rovorna
- Baka mitt i ugnen i ca 45 minuter tills majrovorna fått fin färg och blivit mjuka
Att servera dem till ugnsbakad lax eller Höstrullader är ett gott middagstips.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]