Laxsallad
Denna ljuvliga Laxsallad smakar lika gott till lunch som på buffébordet när det bjuds till kalas och fest!
Så här gör du
- Koka äggen och låt dem svalna
- Skölj och fördela baby spenaten på ett uppläggningsfat
- Skölj och dela cocktailtomaterna på mitten och fördela dem över salladen
- Gör små “buketter/rosor” av skivorna med kallrökt lax och fördela även dessa över salladen
- Dela äggen på mitten och fördela ut
- Dela, avlägsna kärnan, gröp ur och dela avokadon i skivor och fördela dessa över salladen
OBS! Om du förbereder salladen i förväg så vänta med att lägga på avokadon till precis innan servering då den lätt mörknar och inte ser så fin ut efter ett tag
- Strö lite hackad dill över salladen och servera!
Ät och Njut av denna härliga Laxsallad, som är proppad med bra fetter och vitaminer, både till vardag och till fest. Servera den gärna tillsammans med krämig Vitlök- och chilimajonnäs.
Tid att njuta!
Jenny & Magnus