Krämig Fiskgryta med Bacon

Ingredienser

Krämig Fiskgryta med Bacon

Receptet är för 2 - 3 portioner

500 gram   
125 gram   
4 dl   
2 msk   
2 dl   
2 st   
Efter tycke & smak   

Använd lite animaliskt fett, ghee eller kokosolja för att bryna i.

Husgeråd

Krämig Fiskgryta med Bacon

Så här gör du

  • Klipp baconet i mindre bitar och bryn det lätt i en panna med högre kanter eller i en gryta
  • Vispa samman kokosmjölken och dijonsenapen i en bunke och häll sedan över baconet
  • Rör om och låt koka samman i ca 10 minuter tills det tjocknat något, rör då och då
  • Tillsätt gräslöken
  • Skär torskfilén i mindre bitar
  • Tillsätt torsken
  • Koka upp och smaka eventuellt av med lite salt
  • Dra grytan från spisen och låt stå i 7 minuter tills fisken är klar
  • Kärna ur och dela tomaterna i mindre bitar
  • Vänd ner tomaten i fiskgrytan innan servering

Nu är Fiskgrytan klar att avnjutas!
 
Ät tillsammans med zucchininudlar, blomkålsris eller en härlig sallad.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus mejerifri mejerifritt Paleo recept paleorecept paleoblogg matblogg