Krämig Fiskgryta med Bacon
Så här gör du
- Klipp baconet i mindre bitar och bryn det lätt i en panna med högre kanter eller i en gryta
- Vispa samman kokosmjölken och dijonsenapen i en bunke och häll sedan över baconet
- Rör om och låt koka samman i ca 10 minuter tills det tjocknat något, rör då och då
- Tillsätt gräslöken
- Skär torskfilén i mindre bitar
- Tillsätt torsken
- Koka upp och smaka eventuellt av med lite salt
- Dra grytan från spisen och låt stå i 7 minuter tills fisken är klar
- Kärna ur och dela tomaterna i mindre bitar
- Vänd ner tomaten i fiskgrytan innan servering
Nu är Fiskgrytan klar att avnjutas!
Ät tillsammans med zucchininudlar, blomkålsris eller en härlig sallad.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus mejerifri mejerifritt Paleo recept paleorecept paleoblogg matblogg