Kokta revben med smak av Jul
Så här gör du
- Skala apelsinen och skär den på mitten
- Skala löken och skär den på mitten
- Tryck i nejlikorna i lökhalvorna
- Skala ingefäran och skär upp den i slantar
- Lägg reven och alla övriga ingredienser i en gryta och fyll på med vatten så att det täcker allt
- Koka upp under lock och låt koka i c:a 2 timmar
- Känn efter så att benen lossar från köttet (då är reven klara)
- Lyft upp dina rev
- Sila buljongen och spara för att senare kunna användas i en soppa eller gryta (går utmärkt att frysa)
- Skär upp reven och njut av underbart goda Kokta revben med smak av Jul!
Kokta revben är ett perfekt tillbehör på julbordet.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Paleorecept recept Sverige Paleo