Jordgubbssalsa
Servera en somrig Jordgubbssalsa till det grillade köttet, fisken, kycklingen eller grönsakerna. Så fräscht och gott! Passar perfekt på buffébordet i sommar.
Så här gör du
- Rensa och dela jordgubbarna i fyra delar
- Lägg ner i en bunke
- Dela mangon i mindre bitar
- Skölj och skär salladslöken i fina ringar
- Tillsätt mangon och salladslöken med jordgubbarna
- Pressa över saften från limen, ca 2 msk
- Hacka koriander och tillsätt även denna
- Blanda samman försiktigt
- Smaka av med en nypa salt och rör om
- Låt din Jordgubbssalsa stå en stund innan servering så att smakerna blandar sig fint med varandra
- Förvara salsan kallt i kylskåpet i en lufttät burk
Ät och Njut!
Här hittar du fler goda recept med Jordgubbar från Paleoskafferiet.
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken