Höstkrydda

Ingredienser

Höstkrydda

Ger en liten burk krydda

Tillagningstid:

5 minuter

1 msk   
1 tsk   
1 tsk   
1 tsk   
1 tsk   
0,5 tsk   

Höstkrydda

En kryddblandning som omfamnar hösten och dess primörer, låt dig förföras av smakerna i denna härliga Höstkrydda!

Äppelpaj

Denna Höstkrydda kom till när vi gjorde Äppelpaj och blev snabbt en favorit. Vanligtvis så brukar vi krydda äppelpajen enbart med kanel, och ibland tillsammans med lite kardemumma, men med denna härliga Höstkrydda blev det något alldeles extra!

Höstkryddan är en kryddblandning vi verkligen gillar och varför begränsa användningsområdet till just bara äppelpaj…

Sätt smak på hösten

Använd denna goda kryddblandning som smaksättning i småkakor, mjuka kakor, som krydda när du gör müsli, pumpapaj, soppa, ugnsrostar rotfrukter, i din varma choklad eller varför inte att krydda köttet med.

Bara fantasin sätter gränser!

Så här gör du

  • Mät upp och blanda samman samtliga ingredienser
  • Förvara kryddblandningen torrt i en glasburk

Tips! Du kan med fördel göra en större omgång med Höstkrydda så att du alltid har den redo i kryddskåpet.

Höstkrydda med smak av höst!

Kryddblandningar

Att göra egna kryddblandningar är enkelt, man slipper konstiga tillsatser och det blir så mycket godare. Upptäck fler goda kryddblandningar här från Paleoskafferiet.

Njut av härliga smaker!

 

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak