Fiskgratäng med Pesto
Så här gör du
- Förbered och gör en omgång med härlig Pesto på morotsblast/basilika. Länk till receptet för Peston hittar du här
- Sätt ugnen på 200 grader
- Kontrollera och ta bort eventuella ben ur torskfiléerna
- Bred pesto på ena sidan av filéerna
- Rulla ihop filéerna med peston inåt och lägg i en ugnssäkerform
- Dela bacon i mindre bitar och fräs några minuter i en panna med t.ex. ghee (man kan utesluta bacon)
- Häll på kokosmjölken
- Tillsätt dijonsenap, libbsticka och klipp ner gräslöken
- Rör om och låt koka samman någon minut
- Häll blandningen över torskfilén
- Grädda mitt i ugnen i 30 minuter
Nu är din Fiskgratäng med Pesto klar att avnjutas! Servera din Fiskgratäng med Blomkålsris eller varför inte en härlig sallad!
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept fisk torsk Sverige