Fiskgratäng med Pesto

Ingredienser

Fiskgratäng med Pesto

För 4 personer

1 kg   
Efter tycke och smak   
8 skivor   
4 dl   
2 msk   
1 tsk   
1 knippe   

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i.

Du kan givetvis också använda någon annan Paleo pesto (på basilika t.ex).

*Man kan utesluta bacon.

*Man kan utesluta libbsticka.

Husgeråd

Fiskgratäng med Pesto

Så här gör du

  • Förbered och gör en omgång med härlig Pesto på morotsblast/basilika. Länk till receptet för Peston hittar du här
  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Kontrollera och ta bort eventuella ben ur torskfiléerna
  • Bred pesto på ena sidan av filéerna
  • Rulla ihop filéerna med peston inåt och lägg i en ugnssäkerform
  • Dela bacon i mindre bitar och fräs några minuter i en panna med t.ex. ghee (man kan utesluta bacon)
  • Häll på kokosmjölken
  • Tillsätt dijonsenap, libbsticka och klipp ner gräslöken
  • Rör om och låt koka samman någon minut
  • Häll blandningen över torskfilén
  • Grädda mitt i ugnen i 30 minuter

Nu är din Fiskgratäng med Pesto klar att avnjutas! Servera din Fiskgratäng med Blomkålsris eller varför inte en härlig sallad!

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept fisk torsk Sverige