Fänkålsgratäng
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skölj och skär purjolöken i ca 1 cm breda slantar
- Klicka lite kokosolja i en gryta och bryn purjolöken lätt
- Strimla Fänkålen och de soltorkade tomaterna
- Rör ner fänkålen och de soltorkade tomaterna med purjolöken
- Skala och pressa ner vitlöksklyftan
- Smaka av med lite pepparmix, salt och persilja
- Rör om och låt allt bryna ihop några minuter
- Häll på kokosmjölken och låt koka sakta i ca 5 minuter
- Häll Blandningen i en ugnssäker form och grädda mitt i ugnen i 20 minuter
- Låt gratängen stå och vila några minuter innan du serverar
Ät och Njut av god och naturlig mat, en härlig Fänkålsgratäng.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg Sverige gratäng fänkål färnkål färnkålsgratäng
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]