Coleslow på Grönkål
Så här gör du
- Förbered och gör en omgång av vår härliga Vitlök- och chilimajonnäs med persilja. Länk till receptet för majonnäsen finns här
- Skölj och strimla grönkålen, om det är långa stjälkar på grönkålen så skär bort dem
- Skala och strimla morötterna på en grönsakssvarv eller riv dem grovt på rivjärnet
- Fräs samman grönkålen och morötterna i en panna med t.ex. ghee [shoppingcarticon] eller kokosolja [shoppingcarticon] till de mjuknat något, de ska fortfarande vara lite krispiga
- Dra av från plattan och låt svalna
- När grönkålen och morötterna svalnat häll upp i en skål och klicka i vitlök- och chilimajonnäsen
- Rör om och tillsätt eventuellt lite mer majonnäs beroende på hur krämig du vill ha den
- Förvara din coleslaw i kylskåpet tills det är dags att servera
Ät och Njut Coleslaw på Grönkål till grillat, i din baguette eller som ett härligt tillbehör på buffébordet!
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus colslow colslowe Paleo paleorecept