Chokladpannkaka med banan

Ingredienser

Chokladpannkaka med banan

För 4 personer

6 st   
1 st   
2 msk   
1 tsk   
1 st   
1 st   

Dekoration

1 st   

Eventuellt lite riven kokos eller hackad mandel.

Husgeråd

Allergiinformation: Receptet innehåller ägg.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Glimja, Bodystore och Bagaren & Kocken.

Chokladpannkaka med banan

Njut av denna underbart goda Chokladpannkaka med banan till ditt kaffe!

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Knäck ner äggen i en bunke och tillsätt banan, raw kakao, äkta vaniljpulver, himalayasalt/havssalt och kokosolja
  • Mixa samman till en slät smet med en stavmixer
  • Häll ner smeten i en pajform eller annan ugnssäker form
  • Skiva bananen och lägg ovanpå pannkakssmeten

Om du önskar kan du strö över lite riven kokos eller hackad mandel

  • Sätt in pannkakan i ugnen och låt grädda i ca 20 minuter
  • Nu är din Chokladpannkaka med banan klar!

Servera gärna med lite vispad kokosgrädde.

Gör även ett besök och låt dig inspireras av ännu fler underbara recept på Pannkakor!

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg choklad glutenfri glutenfritt mejerifri mejerifritt

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Glimja, Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken