Strikt Paleotacopaj
Paleotacopaj Så här gör du Förbered en omgång med Het Salsa. Länk till Vår Heta Salsa hittar du här Förbered en omgång med Tacokrydda. Länk till vår Tacokrydda hittar…
Paleotacopaj Så här gör du Förbered en omgång med Het Salsa. Länk till Vår Heta Salsa hittar du här Förbered en omgång med Tacokrydda. Länk till vår Tacokrydda hittar…
Squashgratäng med bacon och champinjoner Så här gör du Det är viktigt att du vattnar ur squashen ordentligt innan du använder den i gratängen…
Pyttipanna Paleostyle Så här gör du Skala och tärna rödlöken, sötpotatisen, palsternackorna och morötterna i önskad storlek Dela champinjonerna och broccolin i mindre bitar…
Pulled Pork Så här gör du Ta fram lergrytan och lägg den i blöt i vatten cirka 15 minuter före användning (om du använder…
Pulled Beef Så här gör du Ta fram lergrytan och lägg den i blöt i vatten cirka 15 minuter före användning (om du använder…
Meatzapizza Så här gör du Förbered och koka din egen tomatsås, använd ekologiska finkrossade tomater som grund och blanda i dina egna favoritkryddor Sätt…
Kålpudding på vårt vis Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Strimla vitkål och lök tunt Bryn samman i animaliskt fett, ghee [shoppingcarticon]…
Kantarellpaj med bacon Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Börja med pajdegen och mixa mandelmjöl och de skalade sesamfröna i en…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus