Färgstark vårsallad
Färgstark vårsallad Så här gör du Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten Skölj och skär bort det ”hårda” längst ner på sparrisen Skär…
Färgstark vårsallad Så här gör du Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten Skölj och skär bort det ”hårda” längst ner på sparrisen Skär…
Kokt vit sparris Så här gör du Skölj och hacka rädisor och gurka fint Blanda samman i en skål Pressa och mät upp saften…
Ugnsrostade rotfrukter Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Skala och dela rotfrukterna i önskade bitar Ringla lite olivolja i en djup plåt…
Ugnsrostad vitkål Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Dela och skär vitkålen i ca 1 cm tjocka skivor Ringla olivolja på…
Rödbetsmajonnäs med pepparrot Så här gör du Gör en halv sats av vår Enkla majonnäs. Länk till receptet på vår Enkla majonnäs hittar du här…
Tzatzikimajonnäs Så här gör du Gör en halv sats av vår Enkla majonnäs. Länk till receptet på vår Enkla majonnäs hittar du här Häll upp…
Granskottskick Så här gör du Lägg granskotten i blött i ungefär en timme och skölj dem sedan väl Skala och riv den färska ingefäran Lägg…
Rökig Röra Så här gör du Förbered en sats med Enkel majonnäs. Receptet på Enkel majonnäs hittar du här Mät upp och lägg majonnäsen…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus