Ugnsbakade fikon
Ugnsbakade fikon Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Dela fikonen på mitten och lägg i en ugnssäker form Ringla honung över fikonen…
Ugnsbakade fikon Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Dela fikonen på mitten och lägg i en ugnssäker form Ringla honung över fikonen…
Kokos- och Mangosorbet Så här gör du Häll den frusna mangon i en mixer med knivblad Mixa sönder mangon Tillsätt kokosmjölken och mixa igen…
Bananglass med mandelsmör och hackad mandel Så här gör du Förbered en dag i förväg genom att dela och frysa in bananerna i bitar…
Äpplemustglögg Så här gör du Häll upp äpplemusten i en kastrull Tillsätt kanelstänger, stjärnanis, hel nejlika, hel kardemumma, den nyrivna ingefäran och pomeransskalet Värm upp…
Lingonglögg Så här gör du Häll upp lingon nektarn i en kastrull Tillsätt kanelstången, Nejlika och Kardemumma Sätt kastrullen på spisen och låt glöggen sjuda,…
Paleoskafferiets heta choklad Så här gör du Mät upp och blanda ihop alla ingredienser Häll upp och förvara blandningen i en burk med tätslutande lock…
Hallonsorbet Så här gör du Häll hallonen i en bunke och mixa sönder med stavmixer, går även att kör med knivbladen i en matberedare…
Energibars Så här gör du Mät upp och rosta mandlarna i en stekpanna Mixa mandlarna i en matberedare med knivbladen Mät upp och tillsätt cashewnötterna…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus