Små Brytbröd
Små Brytbröd Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke Häll över olivoljan och det…
Små Brytbröd Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke Häll över olivoljan och det…
Chokladtårta med Lemon Curd Denna tårta är en fantastisk kombination av två redan befintliga recept i Paleoskafferiet som tillsammans når oanade höjder! Så här gör…
Stekpannebröd Så här gör du Mät upp och vispa samman kokosmjölk, tapiocastärkelse/-mjöl, mandelmjöl och salt i en bunke Stek i en torr stekpanna med keramik…
Salta dillsticks Så här gör du Sätt ugnen på 150 grader Mät upp de torra ingredienserna i en bunke och rör om Häll ner äggvitorna…
Raw Citron och Blåbärstårta Så här gör du Förbered genom att lägga cashewnötterna i blöt, totalt 8 dl, minst 4 timmar före du börjar baka.…
Saftig Chokladkaka med mandelkross Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Vispa samman ägg och honung pösigt i en bunke Smält kokosoljan…
Röbetskaka med saffransfrosting och valnötter Så här gör du Kakan Sätt ugnen på 175 grader Smält kokosolja Skala och finriv rödbetorna Vispa ägg och honung…
Raw Chokladtryffeltårta Så här gör du Botten Kärna ur dadlarna och lägg i en matberedare med knivblad Mät upp kokos, solroskärnor och pumpakärnor och häll…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus