Höstrullader fyllda med trattkantareller, bacon, lök, persilja och lingon
Höstrullader Så här gör du Rullader Bryn trattkantareller, den finhackade löken och baconen i en stekpanna med t.ex. ghee [shoppingcarticon] Rör ner persiljan och lingonen…
Höstrullader Så här gör du Rullader Bryn trattkantareller, den finhackade löken och baconen i en stekpanna med t.ex. ghee [shoppingcarticon] Rör ner persiljan och lingonen…
Honungsgriljerade revbensspjäll med rosmarin Så här gör du Vid lagning i gryta Skala och dela moroten och löken i mindre bitar och lägg i en…
Hamburgare Så här gör du Lägg nötfärsen i en bunke Hacka gul lök, chilipeppar och vitlöksklyftorna i en mixer med knivbladen Häll röran över nötfärsen…
Vår grillade sparris Så här gör du Skölja av sparrisen och skär eventuellt av lite av änden (om den är torr och hård) Pensla med…
Grillspett Grillspett är så enkelt och härligt, låt var och en göra sina egna spett så blir själva processen till en del av matupplevelsen. Det…
Grillat Sidfläsk Så här gör du Förbered sidfläsket genom att salta och krydda det Tänd grillen När grillen är varm och det är dags att…
Enkel Paleo Frittata Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Skiva champinjonerna Rensa och strimla paprikan Skala och hacka löken Skär broccolin…
Broccolipaj En matig och god paj med många härliga smaker! Så här gör du Pajdeg Sätt ugnen på 175 grader Mixa mandelmjöl och skalade sesamfrön…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus