Mustig Köttgryta
Mustig Köttgryta Så här gör du Dela högreven i mindre delar (grytbitar) Salta och krydda grytbitarna med himalayasalt/havssalt och mald kryddpeppar Bryn köttet i en…
Mustig Köttgryta Så här gör du Dela högreven i mindre delar (grytbitar) Salta och krydda grytbitarna med himalayasalt/havssalt och mald kryddpeppar Bryn köttet i en…
Kokta revben med smak av Jul Så här gör du Skala apelsinen och skär den på mitten Skala löken och skär den på mitten Tryck…
Benbuljong Vi använder en Crock-Pot till detta recept. Så här gör du Steg 1 Lägg märgbenen i grytan och fyll upp med vatten så att…
Parmakorgar Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Klä en uppochner vänd muffinsplåt, för 12 st små eller en för 6 st…
Zucchinifärspanna Så här gör du Skala och hacka löken Klicka ner lite kokosolja i en stekpanna med högre kanter eller en stekgryta Häll ner löken…
Stekt lever Så här gör du Lägg levern i kallt vatten i ca 15 minuter, för att skölja/dra ut överflödigt blod Ta upp levern…
Helstekt sidfläsk Gör så här Sätt ugnen på 175 grader Ta din bit med sidfläsk och skär försiktigt bort svålen (Vi har testat att behålla…
Hamburgertallrik paleo Så här gör du Baka en omgång av vårt Paleokorvbröd men forma till Hamburgerbröd och strö på lite skalat sesamfrö. Det blir 6…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus