Meatzapizza
Meatzapizza Så här gör du Förbered och koka din egen tomatsås, använd ekologiska finkrossade tomater som grund och blanda i dina egna favoritkryddor Sätt…
Meatzapizza Så här gör du Förbered och koka din egen tomatsås, använd ekologiska finkrossade tomater som grund och blanda i dina egna favoritkryddor Sätt…
Kålpudding på vårt vis Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Strimla vitkål och lök tunt Bryn samman i animaliskt fett, ghee [shoppingcarticon]…
Kantarellpaj med bacon Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Börja med pajdegen och mixa mandelmjöl och de skalade sesamfröna i en…
Timjandoftande rotfrukter Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Skala rotfrukterna och skär dem i “tunna” stavar Lägg rotfrukterna i en ugnssäker…
Höstrullader Så här gör du Rullader Bryn trattkantareller, den finhackade löken och baconen i en stekpanna med t.ex. ghee [shoppingcarticon] Rör ner persiljan och lingonen…
Honungsgriljerade revbensspjäll med rosmarin Så här gör du Vid lagning i gryta Skala och dela moroten och löken i mindre bitar och lägg i en…
Hamburgare Så här gör du Lägg nötfärsen i en bunke Hacka gul lök, chilipeppar och vitlöksklyftorna i en mixer med knivbladen Häll röran över nötfärsen…
Vår grillade sparris Så här gör du Skölja av sparrisen och skär eventuellt av lite av änden (om den är torr och hård) Pensla med…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus