Torka svamp
Torkad svamp Så här gör du Rensa svampen Skär den i tunna skivor (c:a 3-4 mm) Lägg upp på galler In i torkugn i…
Torkad svamp Så här gör du Rensa svampen Skär den i tunna skivor (c:a 3-4 mm) Lägg upp på galler In i torkugn i…
Squashpaj med bacon och pesto Så här gör du Förbered genom att göra en omgång med Pesto på morotsblast (länk till Peston hittar du…
Squashpasta Så här gör du Tvätta squashen Svarva den i grönsakssvarven eller skär långa remsor med hjälp av en potatisskalare Koka upp en kastrull…
Röbetshummus Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Tvätta rödbetorna och dela i mindre delar Ringla lite olivolja i botten på en…
Basilikaolja Så här gör du Lägg basilika, vitlök och olivolja i en mixer bringare Mixa med stavmixer till en krämig olja Smaka av med…
Mango Chutney Så här gör du Rensa och dela paprikan i mindre bitar Skala och skär rödlöken i små bitar Dela, kärna ur och skär…
Bakade betor Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Finhacka schalottenlöken och blanda med olja, vinäger och senap till en dressing Smaka av…
Stekta Rödbetor Så här gör du Skala och riv rödbetorna grovt Skiva champinjonerna och stek dem gyllene i en stekpanna i t.ex. ghee [shoppingcarticon]…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus