Mustig Köttgryta
Mustig Köttgryta Så här gör du Dela högreven i mindre delar (grytbitar) Salta och krydda grytbitarna med himalayasalt/havssalt och mald kryddpeppar Bryn köttet i en…
Mustig Köttgryta Så här gör du Dela högreven i mindre delar (grytbitar) Salta och krydda grytbitarna med himalayasalt/havssalt och mald kryddpeppar Bryn köttet i en…
Ugnsgrillad kyckling Så här gör du: Sätt ugnen på 200 grader Ringla lite olivolja över en djup plåt Fördela dina kycklingdelar över plåten Salta och…
Saftig Chokladkaka med mandelkross Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Vispa samman ägg och honung pösigt i en bunke Smält kokosoljan…
Ugnsrostade rotfrukter Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Skala och dela rotfrukterna i önskade bitar Ringla lite olivolja i en djup plåt…
Toast skagen Så här gör du Förbered genom att baka en Formfranska. Receptet på Formfranska hittar du här Förbered en halv sats Enkel majonnäs. Receptet…
Kycklingpaj Denna härliga Kycklingpaj med soltorkade tomater och bladspenat smakar lika gott till vardag som till fest! Så här gör du Sätt ugnen på 175…
Kokta revben med smak av Jul Så här gör du Skala apelsinen och skär den på mitten Skala löken och skär den på mitten Tryck…
Saffransglass med Fikon & Ingefära Ett fantastiskt glassrecept från Moveat! Så här gör du Lägg dadlar och fikon i hett vatten (i c:a 5 minuter)…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus