Mandelbiskvier
Söta, knapriga och precis som godis, så minns vi de köpta mandelbiskvierna från barndomen.
Vi har länge funderat på att göra egna hemmagjorda mandelbiskvier och nu äntligen!
Inte fullt så söta i smaken men försvinnande goda och otroligt små och söta till utseendet.
Låt dig inspireras och väl smaka av våra ljuvliga små mandelbiskvier!
Så här gör du
- Sätt ugnen på 225 grader
- Blanda samman samtliga ingredienser till en smet i en skål
- Spritsa ut små biskvier på en plåt med bakplåtspapper
- Grädda i övre delen av ugnen i ca 6 minuter
- Ta ut och låt svalna
Förvara dina mandelbiskvier torrt i en burk.
Om du tycker att biskvierna blivit lite mjuka om de fått stå ett tag så värm dem bara lite i ugnen så återfår de sin knaperhet.
Ett sätt att avnjuta sina mandelbiskvier på är tillsammans med ljummen nyponsoppa och lite cashewglass eller vispad kokosgrädde smaksatt med en lite äkta vaniljpulver, såååå gott!!
Tid att njuta!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Paleo baka glutenfritt utan vitt socker enkelt enkla nyttigare bakinspiration bakinspo recept nyttigare gott Under vårt tak