Ugnsstekta kycklingvingar
Ugnsstekta kycklingvingar är så gott och enkelt! Något vi gärna äter till fredagsmyset eller tar med på utflykten.
Det är en härligt och något primitiv känsla som sprider sig i kroppen när man äter med händerna och antingen älskar man det eller så inte, vi älskar det!
Ät dessa ljuvliga kycklingvingar precis som de är, med händerna serverade med eventuellt en krämig och god majonnäs.
Gör även ett besök på bloggen och ta del av våra tankar kring receptet Ugnsstekta kycklingvingar.
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Blanda samman olivolja, salt och kryddor i en bunke
- Vänd ner kycklingvingarna i blandningen
- Se till att blandningen fördelar sig väl över vingarna
- Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt
- Fördela kycklingvingarna över plåten
- Sätt in plåten i övre delen av ugnen och grädda i 30 minuter
- Ta ut kycklingvingarna från ugnen och njut!
Ugnsstekta kycklingvingar smakar lika bra varma som kalla.
Tid att njuta!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
paleo recept sverige mat nyttigt middag fingermat plockaren och naturlig mat under vårt tak blogg