Pepparkakscookies
Denna Pepparkakscookies är helt naturligt fri från gluten, mejerier och vitt socker. En perfekt kaka att njuta av till kaffet och glöggen i advent och jul.
Med sin vuxna smak kommer denna Pepparkakscookies bli en succé!
Gör även ett besök på bloggen och ta del av våra tankar kring receptet Pepparkakscookies.
Så här gör du
- Gör en omgång med vårt Mandelsmör eller använd färdigt Mandelsmör från butik (du kan då behöva tillsätta lite salt i mandelsmöret)
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda samman samtliga ingredienser i en bunke till en deg
- Rulla degen till bollar
- Lägg på en plåt med bakplåtspapper
- Tryck till varje boll med en kakstämpel. En stekspade går också bra eller en gaffel om du så önskar
- Grädda mitt i ugnen i 12-14 minuter tills de känns torra.
- Ta ut kakorna och lägg över dem på ett galler och låt svalna
- Nu är dina Pepparkakscookies redo att avnjutas!
Förvara med fördel i frysen och ta upp när det är dax för glögg eller kaffe i advent och jul.
Tid att njuta!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Paleo recept bakglädje glutenfritt mejerifritt laktosfritt utan vitt socker Sverige kakor adventsmys glögg under vårt tak nyttigare gott