Ljummen tomatsalsa

Ingredienser

Ljummen tomatsalsa

Ger 2 portioner

Tillagningstid:

20 minuter

1 st   
1 st   
200 g   
70 g   
250 g   
2 tsk   
1 st   
  
  

Ghee, kokosolja eller animaliskt fett att bryna i

Husgeråd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Bagaren & Kocken.

Ljummen tomatsalsa

Denna goda tomatsalsa är fylld med härliga smaker från vitlök och chili och skapar en fin symfoni tillsammans med grönkål och aubergine. Ett gott tillbehör som är lätt att steka ihop till köttet, kycklingen eller vad helst du önskar.

Så här gör du

  • Skala och hacka löken
  • Skölj och dela auberginen i tärningar
  • Bryn samman löken och auberginen i en stekpanna tills de mjuknar och får lite färg
  • Skär bort stammen på grönkålen och hacka grovt
  • Vänd ner grönkålen och babyspenaten i en stekpannan
  • Tillsätt den hackade chilin och pressa ner vitlöken
  • Stek samman tills grönkålen och spenaten mjuknat något
  • Dela tomaterna i fyra delar och vänd ner i röran
  • Smaka av med salt och peppar
  • Servera och Njut!

Tomatsalsa

Titta gärna runt och låt dig inspireras av fler goda tillbehör här i vår receptbank Paleoskafferiet. Fler tillbehör hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

Paleo Under vårt tak paleorecept recept sverige paleosverige paleokost paleotips paleoinspiration salsa Nyttigmat Ren och naturlig mat