Jordgubbspaj
Denna ljuvliga Jordgubbspaj är ett nytt favoritrecept som vi redan gjort flera gånger denna sommar. Pajen är enkel att göra och är perfekt att ta till om man vill ha något snabbt och gott till kaffet eller som en somrig dessert.
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Rensa och skiva jordgubbarna (går även med frysta jordgubbar)
- Lägg jordgubbarna i en bunke och pressa över citronsaften
- Strö över tapiokastärkelsen och rör om försiktigt tills det blandat sig väl
- Häll över i en pajform
- Rör samman alla ingredienserna till pajdegen till en smet
- Bred ut smeten över jordgubbarna
- Grädda i ugnen i ca 20 minuter tills pajdegen fått fin färg
Servera din Jordgubbspaj ljummen tillsammans med paleoglass eller kokosgrädde, helt fantastiskt!
Testa även detta spröda och härliga pajdegstäcke när du gör blåbärspaj, äppelpaj, rabarberpaj eller andra söta pajer, så gott!
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken, Cervera
Paleo paleorecept paleokost recept paleoblogg baka paleotips paleoinspiration paleosverige matblogg nyttigt jordgubbsrecept äggfri äggfritt cobbler