Grillad Aubergine

Ingredienser

Grillad Aubergine

För 4 personer

Tillagningstid:

20 minuter

2 st   
Efter tycke & smak   

Kryddblandning 1

Efter tycke & smak   

Kryddblandning 2

Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

Kryddblandning 3

Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

Husgeråd

  
  
  
  
Ev.   

*OBS! Det går givetvis bra att steka dina aubergineskivor i en stekpanna på spisen.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Bagaren & Kocken.

Grillad Aubergine

Att grilla aubergine i skivor med goda kryddor eller bara lite salt är fantastiskt gott att servera till den grillade kycklingen, köttbiten eller fisken. Om du inte testat så gör det, så gott!

Så här gör du

  • Skölj och dela din aubergine i ca 1cm tjocka skivor, skär bort änden/stjälken
  • Lägg dina skivor på ett större fat eller bricka
  • Pensla skivorna med lite olivolja på båda sidor
  • Krydda med önskad kryddblandning eller enbart salt, även detta på båda sidor
  • Grilla* några minuter på varje sida tills de börjar få fin färg
  • Lägg upp och servera!

Att grilla är härligt året om men kanske lite extra de där underbart ljumma sommarkvällarna när livet känns extra gott. Här i Paleoskafferiet hittar du många goda recept som passar perfekt när det dukas fram med grillat. Gör ett besök och låt dig inspireras!

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak