Zucchinisallad
En underbar Zucchinisallad som smakar fantastiskt fräscht, bara att njuta!
Så här gör du
- Riv zucchinin grovt och krama ur vätskan så gott det går
- Lägg zucchini, ingefära, chili och persilja i en bunke och blanda väl
- Mät upp olivolja och häll över salladen
- Dela limen och pressa ner saften över salladen
- Strö över lite havssalt
- Bland allt igen och ställ in i kylen för att låta smakerna sätta sig – vid servering, lägg över salladen i en fin skål
Denna Zucchinisallad passar toppenfint till fisk men är även utmärkt till kött.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg mejerifri mejerifritt
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon]
Den vackra träskålen på bilden kommer från http://shop.ceciliafolkesson.se/ [shoppingcarticon]