Pepparkakschiapudding
Så här gör du
Alt. 1
- Mät upp kokosmjölk, chiafrön och pepparkakskrydda i en burk med lock
- Blanda väl och sätt på locket
- Låt stå i kylskåpet över natten
Alt. 2
- Mät upp kokosmjölk, chiafrön och pepparkakskrydda i en mixerkanna
- Mixa med stavmixer till det tjocknat något
- Ställ in i kylskåpet och låt stå 30 minuter
Innan servering så rör om i din pudding.
Servera gärna din Pepparkakschiapudding med lite Paleolingonsylt och bitar av lite clementin eller apelsin.
I Paleoskafferiet hittar du också receptet på Enkel chiapudding med smak av ljuvlig vanilj, Favorit chiapudding med smak av kanel och kardemumma samt en extra lyxig Chokladchiapudding.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Paleo chiafrö pepparkaka pepparkakor paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg