Paleoknäcke
Så här gör du
- Sätt ugnen på 150 grader
- Mät upp och blanda de torra ingredienserna i en bunke
- Tillsätt äggvitorna
- Vispa med en elvisp till en deg, använd handkraft på slutet för att krama ihop degen till en boll
- Dela degen på mitten
- Kavla ut varje deghalva för sig mellan två bakplåtspapper
- Dra bort det övre bakplåtspappret
- Skär med en kniv ett mönster för önskad storlek på ditt Paleoknäcke
- Dra över till en plåt
- Grädda ditt Paleoknäcke i övre delen av ugnen i ca 15 minuter. Tiden kan variera beroende på tjocklek, ska bli lätt gyllene
- Ta ut, bryt isär och låt svalna på ett galler
- Förvara ditt Paleoknäcke torrt i en plåtburk
Ät och Njut!
Bred ditt Paleoknäcke med ett gott Aprikos och citronsmör, ett ljuvligt Fikonsmör eller ät precis som det är till en värmande kopp med Benbuljong.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept fröknäcke knäckebröd knäcke
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]