Baconlindad Älgfärsbiff
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Lägg färsen i en bunke
- Skala och finhacka löken och häll ner i bunken
- Skala och grov riv rödbetan och tillsätt även denna
- Tillsätt chili och persilja, rör samman
- Tillsätt havssalt och grovmalen svartpeppar
- Rör ihop till en smet
- Forma till biffar ca 120g per st. och linda en baconskiva runt
- Stek biffarna i stekpannan, ca 2-3 minuter på varje sida tills de fått fin färg
- Lägg över biffarna i en ugnssäker form och stek färdigt i ugnen i ca 15 minuter
Ät och Njut. Vi njuter vår Älgfärsbiff tillsammans med stekt brysselkål och krämig Vitlök- och chilimajonnäs.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Älgfärsbiffar biffar biff Paleo paleorecept recept baconlindade
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]