Paleo müsli
Denna fantastiska müsli, eller granola som det också kallas, har vi alltid en burk av i vårt skafferi.
En frukostfavorit som vi aldrig tröttnar på, så god!
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och sesamfrön i en stor bunke
- Strö över vaniljpulvret eller det du valt att smaksätta müslin med
- Klicka i kokosolja och “krama” ihop allt tillsammans så att det blandas
- Häll müslin på en djup ugnsplåt och fördela till ett jämnt lager
- Rosta i ugnen i 15-20 minuter tills nötterna blivit lite gyllenbruna, rör lite i müslin efter halva tiden
- Ta ut och låt svalna
- När müslin svalnat blandar du ner gojibär och russin
- Häll upp i en fin burk och servera till din frukost eller mellanmål
Ät och Njut!
Blanda ner de nötter, frön, bär och frukter som du gillar. Smaksätt efter ditt tycke och få din alldeles egna variant av vår Paleo müsli!
Ät din müsli med kall kokosmjölk eller mandelmjölk [shoppingcarticon], på Frisk avokadokräm eller på någon annan rawkräm. Man kan ha Müslin till frukost, kanske komplettera med ett ägg eller liknande, till mellanmål eller om man bara är sugen på något gott.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleomusli paleomüsli musli recept Paleorecept sverige
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon] och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken [shoppingcarticon]