Indisk kycklinggratäng
Få en ljuvlig middag med denna Indiska kycklinggratäng fylld med härliga smaker!
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skölj och strimla purjolöken
- Bryn purjolöken tills den mjuknat något i en panna med höga kanter eller en gryta
- Dela kycklingfilén i mindre delar och rör ner med purjolöken
- Krydda med kryddblandningen madras curry* och rör om
- Låt steka samman någon minut tills kycklingen fått en vit yta
- Häll över kokosmjölken och rör om
- Smaka av med lite himalayasalt eller havssalt och låt koka samman några minuter
- Häll över i en ugnssäker form
- Skiva bananen och fördela över gratängen
- Grädda gratängen i 20 minuter
- Medans gratängen står i ugnen klipper du ner och bryner baconet
- Ta ut gratängen och strö över baconet
- Grädda ytterligare 10 minuter
- Nu är din kycklinggratäng med indiska smaker klar att avnjutas!
Indisk kycklinggratäng smakar fantastiskt gott tillsammans med Blomkålsris och en enkel sallad.
Tid att njuta!
Paleo paleorecept paleosverige paleokost paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]