Äppelvåfflor
Så här gör du
- Vispa ägg och kokosmjölk luftigt
- Smält kokosolja och häll ner i äggsmeten
- Blanda de torra ingredienserna och vispa ner även dessa i äggsmeten
- Riv äpplet grovt på ett rivjärn (inte kärnhuset)
- Rör ner det rivna äpplet i smeten
- Låt smeten stå och “svälla” i 5 minuter
- Pensla det varma våffeljärnet med smält kokosolja och grädda våfflorna gyllenbruna
- Smeten är tjockare än ”vanlig” våffelsmet så du får hjälpa till och breda ut den lite i våffeljärnet eftersom den inte rinner ut själv
Ät och Njut av dessa underbara Äppelvåfflor till frukost, till kaffet, på picknicken eller när som lusten faller in.
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Paleo Sverige äpplevåfflor äpple paleosverige recept paleorecept våffeldagen matblogg paleoblogg