Tzatzikimajonnäs
Så här gör du
- Gör en halv sats av vår Enkla majonnäs. Länk till receptet på vår Enkla majonnäs hittar du här
- Häll upp den färdiga majonnäsen i en skål
- Riv gurkan grovt på ett rivjärn
- Pressa/tryck ut så mycket vätska du bara kan ur gurkan och tillsätt denna i skålen med majonnäs
- Skala och pressa ner vitlöksklyftan
- Rör om
- Tillsätt grovmalen svartpeppar och rör om
- Låt din Tzatzikimajonnäs stå i kylskåpet och “dra till sig” minst en timme innan du serverar den
- Förvara i en lufttät burk
Ät och Njut av din Tzatzikimajonnäs till grillat kött, grillad fisk eller som dipp till ditt Paleobröd eller dina grönsaker.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Tzatziki majonäs
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon] och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken [shoppingcarticon]